Red budskabet FØR teksten trykkes!

Professionelt og uvildigt syn på virksomhedens markedsførings- og informationsmateriale – FØR det går i trykken!

For virksomheder der ønsker at styrke deres profil over for kunderne gennem korrekt sprog i deres skriftlige materiale.

KvikKorrektur betyder, at du kan sende materiale til Korrekturkonsulenten og få det vurderet inden for samme døgn* – ofte inden for et par timer.

Materialeudkast til flyers, annoncer, visitkort og lignende sendes til kontakt@korrekturkonsulenten.dk hvorefter Korrekturkonsulenten gennemgår det for sproglige og grammatiske fejl og bedømmer det overordnede udseende. Vurderingsresultat og eventuelle ændringsforslag returneres på e-mail eller telefon. Ring på tlf. 2328 9897 før fremsendelse af materiale – så aftaler vi nærmere om tidfrist og svartype.

Priser:

Opstartspris: kr. 75,-
Pris pr. ord: kr. 1,-
Samlet pris afhænger af mængden af ord.

Hvorfor benytte KvikKorrektur?

Det er typisk små, korte tekster der trykkes på markedsførings- og informationsmateriale – men det er tekster med meget stor betydning!

Det skriftlige sprog er en vigtig faktor i det professionelle udtryk. Derfor er det vigtigt at sproget er fejlfrit når kunderne ser det. Hvis ordene ikke er sat rigtigt sammen og har de rigtige tegn tilknyttet kan selv en flyer eller et banner med bare to ord give misforståelser eller forkerte associationer hos kunderne.

Ofte opstår der et indforstået sprog i en virksomhed og inden for bestemte fagområder – og det viser sig ofte i det markedsføringsmateriale der udgives… med misforståelser hos de potentielle kunder som følgevirkning.

Der bruges mange penge på markedsføring, og det forventes at markedsføringsmateriale tiltrækker nye kunder. Derfor er det værd at bruge KvikKorrektur: det giver større chance for at markedsføringen lever op til forventningerne.

*Alle hverdage. Kan tiden ikke overholdes får du besked med det samme når du ringer.